Over mij & Reliving the Past
Dit ben ik, Nikki, 27, en eigenaresse van Reliving the Past (RTP). Met een passie voor wonen & interieur run ik met hulp van mijn lieve man onze webshop. Ik probeer met persoonlijke aandacht voor elke klant en elke bestelling voor een fijne shopervaring te zorgen. Ook help ik je graag met interieuradvies en tips voor het opknappen van meubels en accessoires. 
Ik run RTP naast mijn fulltime baan in de commercieel chemische sector. Iets heel anders dus 😉 De combinatie van mijn werk en webshop is uitdagend, maar wel ontzettend leuk. Omdat ik overdag werk ben ik meestal niet direct in de gelegenheid te antwoorden op berichtjes of telefoon, maar ik probeer altijd zsm bij je terug te komen! 
In 2013 is het begin van RTP als hobby onstaan met het opknappen van meubels en maken van unieke woonaccessoires. De naam Reliving the Past komt voort uit het nieuw leven inblazen van oude spullen met een knipoog naar 'wonen' (living). Ik wilde een Engelse naam om mijn Engelse roots eer aan te doen: Mijn vader is Engelsman en ik ben volledig tweetalig opgevoed (wat een luxe!). Uiteindelijk is mijn uit-de-hand-gelopen-hobby in 2017 uitgegroeid tot een webshop in landelijke kleinmeubels & woonaccessoires, mét keurmerk! ♡
Ik ben absoluut geen fan van de weggooi-economie. Ik houd van oude spullen met een verhaal en versleten spullen die je nog een prachtig nieuw leven kunt geven. Perfectie van een uniek item ligt voor mij vaak in de imperfectie; een hoekje ergens af, een geleefde scheur in het hout of een prachtige verweerde uitstraling. Dát geeft een interieur echt karakter! Ook houd ik van natuurlijke kleuren en materialen. Grijs-, taupe- en aardetinten gecombineerd met stoer smeedijzer, mooie zachte vachten en robuust geleefd hout. 
Vaak krijg ik de vraag: "Past dit bij in de sobere woonstijl"? Het antwoord daarop is in principe vaak heel simpel, "ja" of "nee". Maar is dat relevant? De mooiste interieurs vind ik de interieurs die niet in één stijl te vangen zijn. Een interieur moet bij je passen. Je moet je er lekker in voelen en rust in vinden. Dan is het perfect....... ♡
Ik ben ontzettend trots op RTP en hoop onze klanten nog lange tijd te mogen voorzien van de mooiste items voor in huis! Ook blijven we doorontwikkelen en verbeteren om onze klanten alleen maar beter van dienst te kunnen zijn.
Mocht je vragen hebben, over mij, RTP, onze items of iets anders? Stel ze gerust! 😘
Veel liefs, x Nikki

Reacties

  1. Een hele leuke meid, met een nog leukere hobby. Kan alleen zeggen, ga zo door.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts