Meubels of accessoires opknappen met krijtverf van Deco & Lifestyle


Dit weekend belooft het een heerlijk zonnig lenteweekend te worden en dat betekent dat het weer tijd wordt om meubeltjes op te knappen! Lekker buiten schuren, verven & beitsen.... Heerlijk!

Ik werk graag met het merk Deco & Lifestyle. Een prettige verf in gebruik waarmee je in een handomdraai meubels & accessoires een poedermat, krijtachtig uiterlijk geeft.
Ben je op zoek naar voorbeelden, inspiratie en tips, dan ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen ben ik met Reliving the Past dealer van deze verf, we zijn ook trots ambassadeur van het merk Deco & Lifestyle. Ik help je graag op weg en beantwoorden al je vragen over het restylen van meubels en woonaccessoires!

Omdat mijn stijl zich veelal typeert als landelijk, stoer & sober, heb ik vooral ervaring met een selectie van het totale assortiment van Deco & Lifestyle. Prachtige eenvoudige, natuurlijke kleuren voor het perfecte landelijke plaatje! Van eenvoudig wit, verschillende tinten grijs, groen en bruin tot diep mat zwart. Voor jouw landelijke restyle project zit je hier goed!


De voordelen van Deco & Lifestyle verf

♡ Zuinig in gebruik

♡ Verf op waterbasis, geurloos en niet-vergelend

♡ Geschikt voor gebruik binnen & buiten

♡ Poedermat eindresultaat

♡ Voor niet-intensief gebruikte objecten is geen extra afwerking (vernis) nodig

♡ Verdund te gebruiken als kleurwash op blank hout
Tips voor het gebruik van de verf


Tips voor het gebruik van de verf 

♡ Maak het te bewerken object goed schoon, vetvrij en droog. Ons advies is voor het ontvetten St. Marc te gebruiken.

♡ Voor gebruik de verf goed schudden en/of doorroeren.

♡ Voor het mooiste resultaat de verf opbrengen met een platte kwast. De eerste laag onverdund, de tweede laag licht verdund zodat de verf mooi egaal uitvloeit.

♡ De verf is bij kamertemperatuur stofdroog na ca. 1 uur en overschilderbaar na ca. 2-3 uur.

♡ De verf is na 48-72 uur volledig uitgehard en te reinigen met een licht vochtige doek met mild schoonmaakmiddel

♡ Werk intensief gebruikte objecten zoals tafelbladen af met de matte vernis uit onze productlijn voor een optimale bescherming.

Voorbeelden

Hieronder nog een aantal voorbeelden van projecten met deze verf. Meer voorbeelden vind je op dit Pinterest bord of op onze facebookpagina. 


Bij vragen, neem contact op via facebook, e-mail (info@relivingthepast.nl) of Whatsapp (06-57724864). Stuur wel altijd even een foto mee van je project, zodat ik je goed kan helpen.

Heb jij deze verf al eens uitgeprobeerd? Laat gerust weten wat jouw ervaringen zijn!

Alle producten van Deco & Lifestyle zijn te vinden en te bestellen op www.relivingthepast.nl.


Veel liefs, 

Nikki 

Reacties

Populaire posts