Doodle Clay | Ken jij het al?

Als trots ambassadeur van Deco & Lifestyle kan ik natuurlijk de lancering van een nieuw product van dit merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, de Doodle Clay!

Vorig jaar rond deze tijd werden wij als ambassadeurs uitgenodigd door Deco & Lifestyle voor een kijkje in de fabriek (dat was leuk!) en om kennis te maken met een nieuw product wat toen in de maak was. Er was toen nog geen naam voor, maar uiteindelijk is de toepasselijke naam "Doodle Clay" eraan gegeven.

Doodelen is oorspronkelijk een naam voor het "gedachteloos" tekenen van figuren als ontspanning. Gewoon lekker creaties op papier zetten die bij je opkomen, zonder een bepaald doel voor ogen te hebben. Vaak ook met mooie, rijke kleuren.

Deco & Lifestyle is hierdoor geïnspireerd en heeft Doodelen een hele nieuwe dimensie gegeven met klei. Doodle Clay is een fijne, goed te boetseren klei die niet hard wordt tijdens het gebruik. Je kunt er allerlei creaties mee maken die je wanneer je klaar bent af kunt bakken in de oven.

Volgens de makers:

"Doodle Clay is hét product voor wie creatief bezig wil zijn en tegelijkertijd zijn hoofd leeg wil maken. Met Doodle Clay is het mogelijk om met klei de leukste decoraties te maken voor je interieur of om als persoonlijk cadeau te geven. Wat dacht je van een creatie in de vorm van een huis of een hart? Of lijstje je creatie in, hang het op en maak zo je eigen 3D kunstwerk."

Doodelen is leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Maak leuke deco-items voor in huis, zoals onderzetters, kleinde schilderijtjes of de leukste hangers! Of klei een klein kadootje voor iemand die je iets bijzonders wilt geven, de mogelijkheden zijn eindeloos!Dit vonden wij één van de leukste toepassingen, het maken van een Doodle-hart! :
Wil jij dit product ook wel eens uitproberen? Je shopt hier de Doodle Clay hier in 3 kleuren Graphite, off White & Sand voor maar €3,99!

We hebben ook een leuke kennismakingsactie op Facebook & Instagram * waarbij we een gratis verpakking Doodle Clay weggeven. Doe jij mee?

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk op de website van Doodle Clay, op hun Instagram of Facebook Pagina of stuur een berichtje!

Veel Doodle - plezier!

Liefs, 

Nikki - Reliving the Past

* Facebook actie loopt van 13-03 t/m 29-03

Instagram actie loopt van 14-03 t/m 29-03

Reacties

Populaire posts