Binnenkijken bij Tiffany

Binnenkijken bij Tiffany

Vandaag mogen we binnenkijken in het warme & sfeervolle huis van Tiffany (28). Ze woont met haar vriend en 2 kids in Merksem (BE). Ze heeft zelf een stukje geschreven over haar passie voor landelijk wonen en haar prachtige huis.
Enjoy! 
"
Ik ben Tiffany en vind landelijk wonen echt een passie. We huren nog steeds een appartementje omdat we moeten sparen voor ons huisje. Ik wil graag heel hoffz gaan: kalkmuren, oude grijze stenen vloeren, houten balken, badkamer & keuken in stijl en graag groter wonen. Nu hebben we gedeeltelijk al onze meubels naar wens, maar ik wil graag nog een side table, groot ossenoog, een werkbank en nog zoveel meer maar er is nu geen plaats meer voor. Hoffz wonen is voor mij stoer, respect voor natuurlijk hout/producten. Ik kom echt graag thuis in een proper mooi huis bij mijn lieve partner die deze smaak deelt met me en mijn 2 grootste schatten (Liano/Vince). Ik hoef geen groot huis maar wel een gezellig huis waar ik rust vind. Als ik mijn droomhuis heb gevonden deel ik deze nog eens graag met jullie!

Reacties

Populaire posts