Tijd voor iets nieuws!

De donkere maanden komen er weer aan (stiekem vind ik dat niet zo erg!), dus ik ga proberen het bloggen (weer) op te pakken. Oorspronkelijk was het idee veel tutorials te schrijven in mijn blogs, maar tijdstechnisch gezien is daar niet veel van terecht gekomen. Begin van dit jaar heb ik mij met Reliving the Past ingeschreven bij de KvK en sindsdien is alles in een stroomversnelling geraakt. Afgelopen juni hebben we Reliving the Past zelfs uitgebreid met een fancy webshop! 

Nu de webshop loopt en ik meer ruimte in mijn hoofd heb is dan eindelijk ons eigen 'privé' project aan de beurt: ons eigen interieur! Hoewel we heel veel leuke & unieke items hebben verzameld gedurende de afgelopen jaren bestaat de basis nog uit IKEA meubels. Niks mis mee natuurlijk en een super begin toen mijn man en ik 5 jaar geleden ons toenmalige appartementje betrokken, maar inmiddels niet meer geheel wat we zoeken.

Hier een paar foto's van onze woonkamer nu.. Althans, circa een half jaar geleden, toen ik meedeed aan een binnenkijker van de Wemelaer.

En nog een laatste foto van vorig weekend, waarop de huidige indeling (expres niet charmant gefotografeerd) goed zichtbaar is. De indeling van onze huidige woonkamer (rijtjeswoning) is ook gebaseerd op de mogelijkheden die we hadden met de meubels die we mee hebben genomen uit ons appartement. Een buffetkast, 2 hoge smalle boekenkasten, een vierkante eettafel met 4 stoelen en de bank bepalen de indeling van de woonkamer. Vooral de vierkante tafel die vrij in de ruimte moet staan met aan elke zijde een stoel en de bank die de hoek eigenlijk verkeerd om heeft waardoor de lange zijde de woonkamer in tweeën deelt zijn ons nu een doorn in het oog.

Tijd voor verandering dus! De komen de weken ga ik jullie op de hoogte houden van de vorderingen. Hopelijk met hele gave voor- en na foto's! Wat denken jullie, zijn we voor de kerst klaar? Vandaag komt in ieder geval al onze nieuwe bank!

Alvast een sneak preview van onze plannen met steekwoorden:
~ krijtverf ~ nieuwe raamdecoratie ~ oud hout ~ kloostertafel ~ hoekbank met chaise longue ~ gecapitonneerde eetkamerstoelen ~ fauteuil ~ .........

Benieuwd? Het eindresultaat volgt!

Liefs en tot snel!


Nikki

Reacties

Populaire posts