Liefde voor landelijk wonen... en inpakken!

Ik heb al jaren een echte liefde voor landelijk wonen. Ik hou van het decoreren, schuiven, combineren en freubelen met interieur items om er een perfect plaatje van te maken. Sinds de opening van de webshop is een tweede passie ook verder ontwikkeld: inpakken van kadootjes!

Vroeger kon ik al uren bezig zijn om voor verjaardagen de mooiste kadootjes te maken. En dan niet eens zozeer qua inhoud, maar een mooie (zelfgemaakte) verpakking, leuke stickers en labels en dan het liefst ook nog een zelfgemaakte kaart erbij. Inmiddels is dit ook meer en meer zichtbaar bij het inpakken van bestellingen uit de webshop. In het begin moest ik mijn draai nog een beetje vinden. Ik probeerde het leuk in te pakken, maar heb naast mijn fulltime baan ook maar beperkte tijd. Toch ben ik van mening dat het een deel is van het visitekaartje van Reliving the Past. Het doel is van elke bestelling een klein geluksmomentje te maken. Dat de ontvanger het uitpakt en een glimlach op zijn/haar gezicht krijgt en het gevoel heeft niet zomaar een bestelling te ontvangen, maar een kadootje!


Omdat ik Reliving the Past elke dag weer probeer een eigen identiteit te geven en me probeer te onderscheiden van de rest zoek ik naar mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Pas kreeg ik tijdens een interview de vraag: "Wat onderscheidt Reliving the Past van de andere honderden webwinkels in deze branche?". Mijn antwoord? "De passie en liefde die ik persoonlijk in elke bestelling stop." Elke bestelling wordt door mijzelf ingepakt (voor zo lang dat nog mogelijk is in combinatie met mijn baan) met een persoonlijke notitie en presentje erbij. Inmiddels is mijn inpakarsenaal voorzien van verschillende kadopapiertjes, zakjes, touw en stickers, maar sinds kort is daar een hele bijzondere nieuwe toevoeging aan gekomen....


Een jaar of 2 geleden kwam ik op een facebookgroep de naam "In the House" tegen. Een destijds hobbymatige pagina waar de leukste creaties werden getoond. Hangers en labels van klei, DIY pakketjes in allerlei soorten en maten om zelf leuke dingen te maken en leuke kleine zelfgemaakte hebbedingetjes voor in huis. Er bleek een hele lieve, jonge meid achter schuil te gaan (Soraya) die voor In The House samen met haar moeder heerlijk knutselde. Vorig jaar heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en toen ze was afgestudeerd van haar droom werkelijkheid gemaakt: In the house ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: In the House Handmade. Een paar maanden daarna opende ze haar webshop: www.inthehouse.nl. Hierin staan vooral de cadeaulabels gemaakt van klei centraal.


Omdat zowel Soraya als ik het belangrijk vinden dat jonge en/of kleine ondernemers elkaar helpen gingen we op zoek naar een mogelijkheid voor een samenwerking. De uitkomst lag voor de hand: de cadeaulabels! Vorige maand ontving ik een te schattig pakketje van In the House met een selectie cadeaulabels die aansluiten bij de stijl van Reliving the Past. Ik vroeg Soraya op basis van een door mij gemaakt moodboard 125 cadeaulabels te maken in verschillende soorten en maten om onze bestellingen net dat beetje extra te geven.


Hier een aantal van de cadeaulabels die ik ontving, zo leuk!
De afgelopen weken zijn er al bestellingen uit onze webshop www.relivingthepast.nl ingepakt met deze labels. Ben jij ook benieuwd hoe dat eruit ziet? Je weet wat je moet doen... ;)


Hier een sneak peek van een aantal pakketjes waar de labels zijn gebruikt:


Rond de feestdagen volgt er nog een uitgebreide blog met inpaktips waarbij de cadeaulabels uitgebreid aan bod zullen komen. We willen natuurlijk allemaal de allermooiste kadootjes in de schoentjes en onder de boom kunnen leggen!


Volg ook ons inpak-bord op Pinterest: http://pin.it/EnGedpq

Bedankt voor het lezen en veel liefs,


Nikki


Facebook: www.facebook.com/relivingthepastmeubels
Instagram: www.instagram.com/relivingthepast.nl
Pinterest: www.pinterest.com/relivingthepast
Webshop: www.relivingthepast.nl

Reacties

  1. Ik heb zo'n leuk ingepakt pakketje van jullie ontvangen! Het maakt inderdaad je bestelling krijgen extra leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen. Ik ben benieuwd naar de inpaktips, vooral voor kerst.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts