Bloggen? Ook ik kon het niet laten!Bloggen, vaak aan gedacht, nooit gedaan. Tot.. Nu! 

Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen: Ik ben Nikki, 25 jaar en gek op alles wat met interieur te maken heeft. Ik ben ruim 10 jaar samen met mijn lieve vriendje, met wie ik inmiddels ook verloofd ben. 


Ik heb een chemische achtergrond en ben afgestudeerd als Forensisch Laboratorium Onderzoeker. Ik werk sinds 2011 als Technical Manager bij een commercieel chemisch laboratorium; een veeleisende, maar ontzettend leuke baan! 

Mijn hobby's hebben alles te maken met gezelligheid: stedentrips, uit eten (sushi addict!) en shopdagjes.

Maar ik heb één echte grote verslaving: Interieur! Mijn aandacht gaat vooral uit naar interieurs in een landelijke en soms ook brocante stijl. Ik kan hele dagen bezig zijn met het kijken van plaatjes van interieurs die ik mooi vind, het schuiven met meubels en accessoires in huis tot het weer nieuw en fris aanvoelt, en...  het restylen van meubels en het met liefde maken van unieke woonaccessoires.

Dit is dan ook wat de rode draad door mijn blogs zal zijn. Ik wil jullie inspireren met prachtige interieur plaatjes, voorbeelden geven van hoe mooi een afgedankt meubel kan worden, tutorials met jullie delen en ook productbesprekingen en tips zullen niet ontbreken!

Nu al nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op mijn website of op Facebook. Vind je het leuk? Laat het me weten! 

Liefs, Nikki 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts